Skip to main content

From Idea to Product – Productisation Process (5cr)

Code: PR10020-3003

General information


Enrollment
01.04.2025 - 30.04.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
25.08.2025 - 19.12.2025
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Mikko Lahti
Teacher in charge
Hanna Vienonen
Groups
PRAS24
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2024
Course
PR10020

Evaluation scale

H-5

Objective

Opiskelija ymmärtää palveluiden tuotteistamisen perusprosessin ja osaa soveltaa sitä käytännössä. Opiskelija tunnistaa tuotteistamisen merkityksen asiakasarvon ja yrityksen liiketoiminnan kannalta.

Content

Opintojaksolla perehdytään tuotteistamisen prosessiin ja harjoitellaan palveluiden kehittämistä ideasta myyntivalmiiksi. Tuotteistaminen on prosessi, jossa ideasta kehitetään asiakaslähtöinen ja helposti ostettava palvelu. Siihen sisältyy suunnittelu, testaus, paketointi ja myyntivalmiiksi viimeistely – tavoitteena ratkaisu, joka tuottaa arvoa sekä asiakkaalle että yritykselle.

Teaching methods

Sisältö:
Opintojaksolla perehdytään tuotteistamisen prosessiin ja harjoitellaan palveluiden kehittämistä ideasta myyntivalmiiksi. Tuotteistaminen on prosessi, jossa ideasta kehitetään asiakaslähtöinen ja helposti ostettava palvelu. Siihen sisältyy suunnittelu, testaus, paketointi ja myyntivalmiiksi viimeistely – tavoitteena ratkaisu, joka tuottaa arvoa sekä asiakkaalle että yritykselle.

Tavoitteet:
Opiskelija ymmärtää palveluiden tuotteistamisen perusprosessin ja osaa soveltaa sitä käytännössä. Opiskelija tunnistaa tuotteistamisen merkityksen asiakasarvon ja yrityksen liiketoiminnan kannalta.

Go back to top of page