From Idea to Product – Productisation Process (5cr)
Code: PR10020-3003
General information
- Enrollment
- 01.04.2025 - 30.04.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 25.08.2025 - 19.12.2025
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Hanna Vienonen
- Groups
-
PRAS24Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2024
- Course
- PR10020
Evaluation scale
H-5
Objective
Opiskelija ymmärtää palveluiden tuotteistamisen perusprosessin ja osaa soveltaa sitä käytännössä. Opiskelija tunnistaa tuotteistamisen merkityksen asiakasarvon ja yrityksen liiketoiminnan kannalta.
Content
Opintojaksolla perehdytään tuotteistamisen prosessiin ja harjoitellaan palveluiden kehittämistä ideasta myyntivalmiiksi. Tuotteistaminen on prosessi, jossa ideasta kehitetään asiakaslähtöinen ja helposti ostettava palvelu. Siihen sisältyy suunnittelu, testaus, paketointi ja myyntivalmiiksi viimeistely – tavoitteena ratkaisu, joka tuottaa arvoa sekä asiakkaalle että yritykselle.
Teaching methods
Sisältö:
Opintojaksolla perehdytään tuotteistamisen prosessiin ja harjoitellaan palveluiden kehittämistä ideasta myyntivalmiiksi. Tuotteistaminen on prosessi, jossa ideasta kehitetään asiakaslähtöinen ja helposti ostettava palvelu. Siihen sisältyy suunnittelu, testaus, paketointi ja myyntivalmiiksi viimeistely – tavoitteena ratkaisu, joka tuottaa arvoa sekä asiakkaalle että yritykselle.
Tavoitteet:
Opiskelija ymmärtää palveluiden tuotteistamisen perusprosessin ja osaa soveltaa sitä käytännössä. Opiskelija tunnistaa tuotteistamisen merkityksen asiakasarvon ja yrityksen liiketoiminnan kannalta.