Skip to main content

Could I Be a Hospitality Manager? (2 cr)

Code: PR10058-3001

General information


Enrollment
18.02.2024 - 18.03.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.03.2024 - 31.07.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Open UAS
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Scheduling groups
Avoimen opiskelijat (Size: 40 . Open UAS : 40.)
Small groups
Open UAS students
Course
PR10058

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

Opintojakson suoritettuasi tiedät, miten haet restonomiopintoihin, millaista opiskelu on ja mitä opinnot pitävät sisällään. Tiedät, millaista millaista restonomin työ on ja millaista osaamista työtehtävissä vaaditaan.

Content

Oletko pohtinut, millaista on restonomin työ on ja soveltuisiko se sinulle? Kurkistat tällä opintojaksolla matkailun maailmaan ja perehdyt restonomin työtehtäviin ja -mahdollisuuksiin.
Opintojaksolla tutustut restonomin opintoihin sekä jatko-opintoihin.

Opintojakso sisältää:
- restonomitutkinnon opinnot ja opiskelu
- tietoa alan työpaikoista ja- tehtävistä
- restonomikoulutukseen hakeutuminen

Teaching methods

Career In Tourism and Hospitality Industry- course introduces the industry and its key features. Familiarize students to understand the industry, different jobs and tasks. Help students to reflect on their own professional skills and to set goals for their studies and future career.

Completion of the course: Independent work online. Successfully completed learning assignment.

Go back to top of page