Could I Be a Hospitality Manager? (2 cr)
Code: PR10058-3001
General information
- Enrollment
- 18.02.2024 - 18.03.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 19.03.2024 - 31.07.2024
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Open UAS
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Mikko Lahti
- Scheduling groups
- Avoimen opiskelijat (Size: 40 . Open UAS : 40.)
- Small groups
- Open UAS students
- Course
- PR10058
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
Opintojakson suoritettuasi tiedät, miten haet restonomiopintoihin, millaista opiskelu on ja mitä opinnot pitävät sisällään. Tiedät, millaista millaista restonomin työ on ja millaista osaamista työtehtävissä vaaditaan.
Content
Oletko pohtinut, millaista on restonomin työ on ja soveltuisiko se sinulle? Kurkistat tällä opintojaksolla matkailun maailmaan ja perehdyt restonomin työtehtäviin ja -mahdollisuuksiin.
Opintojaksolla tutustut restonomin opintoihin sekä jatko-opintoihin.
Opintojakso sisältää:
- restonomitutkinnon opinnot ja opiskelu
- tietoa alan työpaikoista ja- tehtävistä
- restonomikoulutukseen hakeutuminen
Teaching methods
Career In Tourism and Hospitality Industry- course introduces the industry and its key features. Familiarize students to understand the industry, different jobs and tasks. Help students to reflect on their own professional skills and to set goals for their studies and future career.
Completion of the course: Independent work online. Successfully completed learning assignment.