Career Planning and Development 5 (1 cr)
Code: LUT6035-3002
General information
- Enrollment
- 01.04.2024 - 30.04.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 26.08.2024 - 31.05.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 1 cr
- Local portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Groups
-
PRNS21Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
- Course
- LUT6035
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
-
Location and time
Syksy 2024 noin 1x / kk verkkotunnit.
Tapaamiset Teamsissä.
Opintoja vielä keväällä jatkavilla tapaamiset tarpeen mukaan.
Materials
Opintojaksolla osoitettu materiaali
Opintojaksolla oma Moodle.
Teaching methods
Kohti työelämää (1 op). Osaat pitää yllä työkykyäsi, toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia. Osaat arvioida osaamistasi ja suunnitella osaamisesi kehittämistä. Osaat markkinoida osaamistasi ja työpanostasi sekä dokumentein että henkilökohtaisten tapaamisten avulla. Osaat hakea oman alasi työelämäkontakteja ja tiedät oman alasi ja yleiset työelämän pelisäännöt. Olet tietoinen työnhakuun ja työllistymiseen liittyvistä asioista sekä oman alasi ammatilliseen järjestäytymiseen liittyvistä periaatteista. Tiedät oman alasi jatko-opiskelumahdollisuuksista.
Sisältö:
Työelämän vaatimukset. Ajankäytön hallinta. Oman osaamisen arviointi ja osaamisen näkyväksi tekeminen, kehittymistarpeet. Kehityskeskusteluun valmistautuminen.
Student workload
1 op = 27 tunti opiskelijan työtä