Skip to main content

Career Planning and Development 5 (1 cr)

Code: LUT6035-3002

General information


Enrollment
01.04.2024 - 30.04.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
26.08.2024 - 31.05.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Tuula Ikonen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
PRNS21
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
Course
LUT6035

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

Syksy 2024 noin 1x / kk verkkotunnit.
Tapaamiset Teamsissä.

Opintoja vielä keväällä jatkavilla tapaamiset tarpeen mukaan.

Materials

Opintojaksolla osoitettu materiaali
Opintojaksolla oma Moodle.

Teaching methods

Kohti työelämää (1 op). Osaat pitää yllä työkykyäsi, toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia. Osaat arvioida osaamistasi ja suunnitella osaamisesi kehittämistä. Osaat markkinoida osaamistasi ja työpanostasi sekä dokumentein että henkilökohtaisten tapaamisten avulla. Osaat hakea oman alasi työelämäkontakteja ja tiedät oman alasi ja yleiset työelämän pelisäännöt. Olet tietoinen työnhakuun ja työllistymiseen liittyvistä asioista sekä oman alasi ammatilliseen järjestäytymiseen liittyvistä periaatteista. Tiedät oman alasi jatko-opiskelumahdollisuuksista.

Sisältö:
Työelämän vaatimukset. Ajankäytön hallinta. Oman osaamisen arviointi ja osaamisen näkyväksi tekeminen, kehittymistarpeet. Kehityskeskusteluun valmistautuminen.

Student workload

1 op = 27 tunti opiskelijan työtä

Go back to top of page