Siirry suoraan sisältöön

Hygiene in Accommodation and Catering Premises - Majoitus- ja ravitsemistilojen hygienia (1 op)

Toteutuksen tunnus: PR10047-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.11.2023 - 26.01.2024

Ajoitus

22.01.2024 - 29.02.2024

Opintopistemäärä

1 op

Virtuaaliosuus

1 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Avoimen AMK:n opinnot (AVOIN)

Toimipiste

Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

10 - 25

Koulutus

  • Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus

Opettaja

  • Tuula Ikonen

Vastuuopettaja

Tuula Ikonen

Ajoitusryhmät

  • Pienryhmä (schedulingGroup) 1 (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)

Ryhmät

  • TOP23_24
    Täydentävän osaamisen opintojen ryhmä lv 2023-2024
  • PRAS22
    Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2022
  • KAKK24
    Karelia, avoin, kaikki, kevät, 2024
  • PRAS23
    Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2023
  • PRNS21
    Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2021

Pienryhmät

  • Pienryhmä (schedulingGroup) 1

Tavoitteet

Hygieniaosaamispassi

Sisältö

Henkilökohtainen hygienia
Hygieeniset työtavat
Omavalvonta
Puhtaanapito
Mikrobiologia
Ruokamyrkytykset
Lainsäädäntö

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty