Hygiene in Accommodation and Catering Premises - Majoitus- ja ravitsemistilojen hygienia (1 op)
Toteutuksen tunnus: PR10047-3010
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.11.2023 - 26.01.2024
Ajoitus
22.01.2024 - 29.02.2024
Opintopistemäärä
1 op
Virtuaaliosuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Avoimen AMK:n opinnot (AVOIN)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
10 - 25
Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettaja
- Tuula Ikonen
Vastuuopettaja
Tuula Ikonen
Ajoitusryhmät
- Pienryhmä (schedulingGroup) 1 (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
TOP23_24Täydentävän osaamisen opintojen ryhmä lv 2023-2024
-
PRAS22Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2022
-
KAKK24Karelia, avoin, kaikki, kevät, 2024
-
PRAS23Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2023
-
PRNS21Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2021
Pienryhmät
- Pienryhmä (schedulingGroup) 1
Tavoitteet
Hygieniaosaamispassi
Sisältö
Henkilökohtainen hygienia
Hygieeniset työtavat
Omavalvonta
Puhtaanapito
Mikrobiologia
Ruokamyrkytykset
Lainsäädäntö
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty