Skip to main content

Customer Service Skills and Alcohol Knowledge (4 cr)

Code: PR10014-3002

General information


Enrollment
01.10.2023 - 31.10.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
08.01.2024 - 31.03.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
4 cr
Local portion
4 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuija Kainulainen
Groups
PRAS23
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2023
Course
PR10014

Evaluation scale

H-5

Location and time

Kevät 2024
Aloitus 9.1.2024 ja opintojakso päättyy 31.3.2024

Materials

Opintojakson aikana ilmoitettava materiaali

Anniskelupassin materiaali Alkoholijuominen anniskelu, Valviran ohje
https://valvira.fi/documents/152634019/163770440/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf/ede89222-3a6e-1bf4-7508-375345286a0a/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf?t=1692341825194

Teaching methods

Opiskelija tuntee kotimaista sekä kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuria. Oppi tarjoilun perusteet, syventää alkoholilainsäädännön tuntemusta suorittamista anniskelupassin.

Keskeinen sisältö: Palvelukulttuuri, ruoka- ja alkoholijuomatuotteiden tuotetuntemus, asiakaspalvelutaidot, tapakulttuuri, kulttuurien tuntemus, anniskelupassi.

Exam schedules

Anniskelupassin suorittaminen lähipäivillä 2024

Completion alternatives

Aikaisempien opintojen hyväksiluku sovitaan erikseen.

Go back to top of page