Skip to main content

Value Creation in Tourism Services (5 cr)

Code: PR10021-3001

General information


Enrollment
01.04.2023 - 30.04.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
23.10.2023 - 15.12.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tarja Kupiainen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tarja Kupiainen
Groups
PRAS22
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
Course
PR10021

Evaluation scale

H-5

Location and time

S2

Materials

Tunneillä ilmoitettava oppimateriaali

Teaching methods

Keskeinen sisältö: tuotteistaminen ja innovaatiotoiminta

Osaamistavoitteet
Opiskelja
ymmärtää arvojen merkityksen matkailupalveluiden tuotteistamisprosessissa
osaa hyödyntää tuotteistamisessa erilaisia aineistojen keräämisen ja analysoinnin menetelmiä
osaa käyttää monipuolisesti tiettyjä tuotteistamisen innovatiivisia työkaluja ja soveltaa niitä käytäntöön

Student workload

5 op, yhteensä 133 tuntia
lähi- ja verkkopetus 12 t
itsenäinen opiskelu ja työskentely 112 tuntia (sis. mm. luentotallenteita)

Go back to top of page