Value Creation in Tourism Services (5 cr)
Code: PR10021-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2023 - 30.04.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 23.10.2023 - 15.12.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tarja Kupiainen
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tarja Kupiainen
- Groups
-
PRAS22Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
- Course
- PR10021
Evaluation scale
H-5
Location and time
S2
Materials
Tunneillä ilmoitettava oppimateriaali
Teaching methods
Keskeinen sisältö: tuotteistaminen ja innovaatiotoiminta
Osaamistavoitteet
Opiskelja
ymmärtää arvojen merkityksen matkailupalveluiden tuotteistamisprosessissa
osaa hyödyntää tuotteistamisessa erilaisia aineistojen keräämisen ja analysoinnin menetelmiä
osaa käyttää monipuolisesti tiettyjä tuotteistamisen innovatiivisia työkaluja ja soveltaa niitä käytäntöön
Student workload
5 op, yhteensä 133 tuntia
lähi- ja verkkopetus 12 t
itsenäinen opiskelu ja työskentely 112 tuntia (sis. mm. luentotallenteita)