Skip to main content

Productisation and Marketing of Tourism Services 3 (11 cr)

Code: LUT6030-3002

General information


Enrollment
01.04.2023 - 15.04.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.08.2023 - 15.12.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
11 cr
Local portion
11 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Hanna Vienonen
Tuija Kainulainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Groups
PRNS21
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
Course
LUT6030

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3, Syksy 2023

Teaching methods

Keskeinen sisältö:
Tuotteistamisen ja tuotekehityksen keskeiset menetelmät ja työkalut. Menetelmien ja tiedon vieminen käytäntöön. Tuoteinnovaatioiden suojaaminen, immateriaaliset oikeudet.
Revenue Management-perusteet.
Markkinoinnin suunnittelu matkailuyrityksessä, asiakasarvon ja kilpailuedun määrittely, tuote- ja hintapäätökset, markkinointiin liittyvät strategiset päätökset, viestinnällisten toimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi, tulosten seuranta.

Employer connections

Opintojaksolla toteutetaan oppilaitoksen ulkopuoliselta toimeksiantajalta saatu oppimistehtävä /opiskelijaprojekti.

Go back to top of page