Skip to main content

Productisation and Marketing of Tourism Services 3 (11cr)

Code: LUT6030-3001

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.09.2022 - 16.12.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
11 cr
Local portion
11 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
12 - 60
Teachers
Hanna Vienonen
Tuija Kainulainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Groups
LUTNS20
Bachelor of Hospitality Management, Tourism and Service Business, Full Time Studies, Fall, 2020
Course
LUT6030

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3

Teaching methods

Keskeinen sisältö:
Tuotteistamisen ja tuotekehityksen keskeiset menetelmät ja työkalut. Menetelmien ja tiedon vieminen käytäntöön. Tuoteinnovaatioiden suojaaminen, immateriaaliset oikeudet.
Revenue Management-perusteet.
Markkinoinnin suunnittelu matkailuyrityksessä, asiakasarvon ja kilpailuedun määrittely, tuote- ja hintapäätökset, markkinointiin liittyvät strategiset päätökset, viestinnällisten toimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi, tulosten seuranta.

Student workload

11 op

Go back to top of page