Siirry suoraan sisältöön

Saksan kieltä ja kulttuuria Saksassa (2 op)

Toteutuksen tunnus: LTP7145-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.04.2022 - 30.04.2022

Ajoitus

05.09.2022 - 30.11.2022

Opintopistemäärä

2 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Tradenomikoulutus / Liiketalous (LL)

Toimipiste

Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

5 - 20

Koulutus

  • Liiketalouden koulutus

Opettaja

  • Kaija Sankila

Vastuuopettaja

Kaija Sankila

Ryhmät

  • TOP22_23
    Täydentävän osaamisen opintojen ryhmä lv 2022-2023

Tavoitteet

Opintojakson tavoitteena on parantaa opiskelijoiden kansainvälisyysvalmiuksia ja madaltaa kynnystä lähteä opiskeluvaihtoon tai harjoitteluun ulkomaille. Opintomatkan kohteena on Hampuri ja ohjelmaan sisältyy käytännön kielen opetusta ja oppilaitosvierailu. Opintomatka toteutetaan viikolla 43.Opintojaksoon sisältyy opintomatkan suunnittelua ja käytännön toteutus. Opintomatkan aikana opiskelija tutustuu saksalaiseen kulttuuriin ja hän aktivoi ja soveltaa kielitaitoaan käytännössä monissa erilaisissa tilanteissa. Opiskelija osaa valmistella esityksen ja pitää sen saksan kielellä yhdessä toisten opiskelijoiden kanssa.

Sisältö

- kieli- ja kulttuuripääoman kartuttaminen, matkajärjestelyt, matkaohjelma- oppilaitosvierailu, suulliset esitykset, tunneille osallistuminen, yritysvierailu, reflektioessee,

Aika ja paikka

Viikko 43

Opetusmenetelmät

Opintojakson tavoitteena on parantaa opiskelijoiden kansainvälisyysvalmiuksia ja madaltaa kynnystä lähteä opiskeluvaihtoon tai harjoitteluun ulkomaille. Opintomatkan kohteena on Hampuri ja ohjelmaan sisältyy käytännön kielen opetusta ja oppilaitosvierailu. Opintomatka toteutetaan viikolla 43.

Opintojaksoon sisältyy opintomatkan suunnittelua ja valmistelua. Opintomatkan aikana opiskelija tutustuu saksalaiseen kulttuuriin ja hän aktivoi ja soveltaa kielitaitoaan käytännössä monissa erilaisissa tilanteissa. Opiskelija osaa valmistella esityksen ja pitää sen saksan kielellä yhdessä toisten opiskelijoiden kanssa.

Kustannukset majoituksineen n. 350€ + matkakulut meno-paluu Joensuu-Helsinki- Hampuri.
Opintomatkaan haetaan opintomatka-avustusta Karelialta.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Valmistautuminen ja opintomatkaan osallistuminen, reflektioessee 54t

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty