Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan perustaidot 1 (4 op)

Toteutuksen tunnus: LUT6009-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.04.2021 - 30.09.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2021 - 15.10.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
4 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Opettajat
Mikko Lahti
Vastuuopettaja
Mikko Lahti
Ryhmät
PRNS21
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2021
Opintojakso
LUT6009

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija tuntee majoitusalan eri muodot, tuote- ja palvelutarjonnan sekä palveluprosessit. Opiskelija tietää majoitusliikkeitä koskevan lainsäädännön keskeiset sisällöt. Opiskelija hallitsee asiakaspalvelun perusteet majoitustoiminnassa.

Sisältö

Majoitusliiketoiminta osana matkailuelinkeinoa. Majoitusliikkeen liikeidea, eri muodot sekä tuote- ja palvelutarjonta. Majoitusliikkeiden organisaatio ja toimenkuvat, majoitusliikkeitä koskeva keskeinen lainsäädäntö. Palveluprosessi majoitusalan yrityksissä.

Oppimateriaalit

Opintojaksolla jaettu ja muu osoitettu materiaali

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lähiopiskelu40 t, alumnivierailut ja/tai ekskursiot 8 t, itsenäinen työskentely ja ryhmätyöt, oman oppimisen arviointi 60 t.

Siirry alkuun