Matkailu- ja ravitsemisalan perustaidot 1 (4 op)
Toteutuksen tunnus: LUT6009-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.04.2021 - 30.09.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 24.08.2021 - 15.10.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 4 op
- Lähiosuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus (PR)
- Toimipiste
- Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 60
- Opettajat
- Mikko Lahti
- Vastuuopettaja
- Mikko Lahti
- Ryhmät
-
PRNS21Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2021
- Opintojakso
- LUT6009
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija tuntee majoitusalan eri muodot, tuote- ja palvelutarjonnan sekä palveluprosessit. Opiskelija tietää majoitusliikkeitä koskevan lainsäädännön keskeiset sisällöt. Opiskelija hallitsee asiakaspalvelun perusteet majoitustoiminnassa.
Sisältö
Majoitusliiketoiminta osana matkailuelinkeinoa. Majoitusliikkeen liikeidea, eri muodot sekä tuote- ja palvelutarjonta. Majoitusliikkeiden organisaatio ja toimenkuvat, majoitusliikkeitä koskeva keskeinen lainsäädäntö. Palveluprosessi majoitusalan yrityksissä.
Oppimateriaalit
Opintojaksolla jaettu ja muu osoitettu materiaali
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Lähiopiskelu40 t, alumnivierailut ja/tai ekskursiot 8 t, itsenäinen työskentely ja ryhmätyöt, oman oppimisen arviointi 60 t.