Siirry suoraan sisältöön

Alkoholijuomatietous (3 op)

Toteutuksen tunnus: LUT6006-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.04.2020 - 30.09.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2020 - 30.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Opettajat
Tuija Kainulainen
Vastuuopettaja
Tuija Kainulainen
Ryhmät
LUTNS20
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2020
Opintojakso
LUT6006

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassin.

Sisältö

Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.

Aika ja paikka

Syksy 2020

Oppimateriaalit

Lait ja asetukset
Alkoholiasiat ravintolassa www.Valvira.fi
Kirjallisuus
Lahdenkauppi, M. & Rinta-Huumo, A. 2004. Juomavalintoja ravintolassa. Porvoo: WSOY.
Mykkänen, J. & Ursin, H. 2006. Tarjoilukirja. Vantaa: Dark Oy.

Opetusmenetelmät

Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassi ja saa tietotaidon vastaavan hoitajan pätevyyteen.
Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen, käsittelyn ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Oppimistehtävä, Tentti, Muu

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lähiopiskelu 33 h
Itseopiskelu 20 h
Oppimistehtävät 18 h
Suulliset esitykset 4 h
Arviointi ja palaute 2 h

Lisätiedot

Opintojaksosta peritään materiaalimaksu.

Siirry alkuun