Siirry suoraan sisältöön

Alkoholijuomatietous (3 op)

Toteutuksen tunnus: LUT6006-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.04.2021 - 30.09.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2021 - 30.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Opettajat
Tuija Kainulainen
Vastuuopettaja
Tuija Kainulainen
Ryhmät
PRNS21
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2021
Opintojakso
LUT6006

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassin.

Sisältö

Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.

Aika ja paikka

Syksy 2021

Oppimateriaalit

Anniskelupassi: Valviran ohje
Moodlessa oleva materiaali

Kirjallisuus
Lahdenkauppi, M. & Rinta-Huumo, A. 2004. Juomavalintoja ravintolassa. Porvoo: WSOY.
Mykkänen, J. & Ursin, H. 2006. Tarjoilukirja. Vantaa: Dark Oy

Opetusmenetelmät

Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassi ja saa tietotaidon vastaavan hoitajan pätevyyteen.
Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen, käsittelyn ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Oppimistehtävät, tentti

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lähiopiskelu 33 h
Itseopiskelu 20 h
Oppimistehtävät 18 h
Suulliset esitykset 4 h
Arviointi ja palaute 2 h

Lisätiedot

Opintojaksosta peritään materiaalimaksu.

Siirry alkuun