Ravintolapalvelut II (4op)
Opintojakson tunnus: LUT2014
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 4 op
- Opetuskieli
- suomi
- Vastuuhenkilö
- Tuula Ikonen, Vastuuopettaja
- Mikko Lahti, Vastuuopettaja
Osaamistavoitteet
tiedät ruoanvalmistuksen ja keittiön puhtaanapidon perusteet
osaat toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja –tehtävissä majoitus- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
tiedät asiakaspalvelun ja ruokatuotteen merkityksen osana ravintolapalveluita ja kokonaislaatua
tiedät kustannusperusteisen hinnoittelun perusperiaatteet toimialalla
Sisältö
ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelutilanteiden harjoitustyöt
keittiön hygieniaosaaminen ja puhtaanpidon perusteet
kustannuslaskennan soveltaminen ja ravitsemispalvelujen hinnoittelu