Siirry suoraan sisältöön

Ravintolapalvelut II (4op)

Opintojakson tunnus: LUT2014

Opintojakson perustiedot


Laajuus
4 op
Opetuskieli
suomi
Vastuuhenkilö
Tuula Ikonen, Vastuuopettaja
Mikko Lahti, Vastuuopettaja

Osaamistavoitteet

tiedät ruoanvalmistuksen ja keittiön puhtaanapidon perusteet
osaat toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja –tehtävissä majoitus- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
tiedät asiakaspalvelun ja ruokatuotteen merkityksen osana ravintolapalveluita ja kokonaislaatua
tiedät kustannusperusteisen hinnoittelun perusperiaatteet toimialalla

Sisältö

ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelutilanteiden harjoitustyöt
keittiön hygieniaosaaminen ja puhtaanpidon perusteet
kustannuslaskennan soveltaminen ja ravitsemispalvelujen hinnoittelu

Siirry alkuun