Siirry suoraan sisältöön

Restonomi (AMK), matkailu, monimuoto, Syksy, 2012: LUTAS12

Opetussuunitelman tunnus: LUTAS12

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2012
Opetuskieli
suomi

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 Syksy 2012 Kevät 2013 Syksy 2013 Kevät 2014 Syksy 2014 Kevät 2015 Syksy 2015 1. / 2012 2. / 2013 3. / 2013 1. / 2013 2. / 2014 3. / 2014 1. / 2014 2. / 2014 3. / 2015 4. / 2015 5. / 2015 1. / 2015 2. / 2015
Yhteensä 210

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
LUTAS12-LUT010
RESTONOMIN PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki )

28
PPP1001 Minä AMK-opiskelijana 5
LUT1002 Yritys- ja projektitoiminta 5
LUT1001 Restonomin atk-taidot 3
LUT1003 Ammattimatematiikka 2
LUT1004 Kirjallinen ja suullinen viestintä 2
LUP1004 Työyhteisön viestintä 3
LUT1007 Vieraskielinen viestintä 3
LUT1006 Svenska för kosthållsbranschen 3
LUT1005 Tilastolliset menetelmät 2
LUTAS12-LUT011
RUOKAPALVELUTAIDOT

(Valitaan kaikki )

28
LUT2004 Hygieniaosaaminen 2
LUT2031 Ruokapalvelu- ja tarjoilutaidot 13
LUT2005 Alkoholijuomatietous ja anniskelulainsäädäntö 3
LUT2032 Ensiapu 1
LUT2033 Ravintolapalvelut ja vastaavan hoitajan pätevyys 9
LUTAS12-LUT012
RAVITSEMISPALVELUJEN PROSESSIOSAAMINEN

(Valitaan kaikki )

34
LUT2034 Kokeellinen ruoanvalmistus 3
LUT2035 Ammattikeittiöiden toimintaprosessit 8
LUT2036 Ravitsemusosaaminen 8
LUT2037 Puhtauspalvelujen suunnittelu ja johtaminen 6
LUT2038 Työsuojelu ja ergonomia 3
LUT2039 Toiminnallinen tilasuunnittelu 3
LUT2040 Ruoka ja viini 3
LUTAS12-LUT013
RAVITSEMISPALVELUJEN LIIKETOIMINTA JA JOHTAMINEN

(Valitaan kaikki )

30
LUT2041 Ravitsemisalan yrittäjyys 3
LUT2042 Ravitsemisalan kannattava liiketoiminta I 4
LUT2043 Ravitsemisalan kannattava liiketoiminta II 5
LUT2044 Palveluyrityksen lainsäädäntö 3
LUT2045 Palvelujen laatu ja markkinointi 5
LUT2046 Ravitsemispalvelujen operatiivinen johtaminen 6
LUT2047 Kehittyvä johtajuus 4
LUTAS12-LUT014
RAVITSEMISPALVELUJEN KEHITTÄMINEN

(Valitaan kaikki )

30
LUT2048 Ravitsemispalvelujen tuotekehitys ja tuotteistaminen 6
PPP1002 Tutkin ja kehitän 5
LUT2049 Kehittämisprojekti 4
LUT2050 Ruokatrendit ja ruokalajitietous 3
LUT2051 English for the Hotel and Catering Industry 3
LUT2052 Food Culture and Intercultural Communication 3
LUT2053 Ruokaperinne elämystuotteeksi 3
LUT2054 Ravitsemisalan asiantuntijuus 3
LUTAS12-LUT015
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
LUT4001 Perusharjoittelu 12
LUT4002 Ammattiharjoittelu 6
LUT4003 Syventävä harjoittelu 12
LUTAS12-LUT016
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
LUTAS12-LUT017
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

15
LUT5001 Opinnäytetyö 15

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Siirry alkuun