Skip to main content

Chocolate making (2cr)

Code: C-10118-CO00FU38-3001

General information


Enrollment
01.12.2025 - 30.09.2026
Registration for introductions has not started yet.
Timing
01.03.2026 - 31.12.2026
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Institution
South-Eastern Finland University of Applied Sciences, E-kampus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 300

Evaluation scale

1-5

Content scheduling

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää suklaan raaka-aineiden merkityksen rakenteelle, maulle ja laadulle. Opiskelija tuntee suklaan keskeiset prosessivaiheet, tunnistaa laadunhallinnan haasteet ja osaa arvioida, miten prosessiparametrit ja pakkausratkaisut vaikuttavat laatuun.

Objective

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää suklaan raaka-aineiden merkityksen rakenteelle, maulle ja laadulle. Opiskelija tuntee suklaan keskeiset prosessivaiheet, tunnistaa laadunhallinnan haasteet ja osaa arvioida, miten prosessiparametrit ja pakkausratkaisut vaikuttavat laatuun.

Content

Opintojaksolla syvennytään suklaan raaka-aineisiin ja valmistusprosessiin. Opintojaksolla käydään myös suklaan laatuun vaikuttavia tekijöitä.

Materials

Learn-oppimisalustalla opettajan ilmoittama materiaali.

Teaching methods

Suomeksi Opintojakso toteutetaan kokonaan aikaan ja paikkaan sitomattomana verkko-opetuksena. Opintojakson voi suorittaa pääosin itsenäisesti työskennellen. Mahdollisista ryhmätöistä ilmoitetaan Learn alustalla. Opiskelua rytmittävät itsenäisesti/ryhmässä tehtävät oppimistehtävät ja verkkotentti/-tentit. Opettajan ohjausta on saatavilla erikseen sovittaessa Learn-alustalla. Arvioitavat tehtävät tehdään itsenäisesti tai pari/ryhmätöinä. Tehtävät on palautettava annetussa aikataulussa. Opiskelu tapahtuu Learn-oppimisympäristössä.

Employer connections

Ei työelämä/TKI yhteistyötä

Exam schedules

Opintojakso muodostuu tallennetuista verkkomateriaaleista sekä oppimistehtävistä, jotka opiskelija suorittaa annetun aikataulun puitteissa / itselleen sopivana ajankohtana. Tenttejä on yksi tai useampia. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan 50% oikein. Kaikki tehtävät tulee olla palautettuna ja tentti/tentit tehtynä annetussa aikataulussa. Tentin voi uusia kaksi kertaa

International connections

Ei kansainvälistä yhteistyötä

Student workload

1 opintopiste vastaa n.27 tuntia opiskelijan työtä, yhteensä 54 tuntia.

Go back to top of page